Pankrotimeister Kilk silmitsi keeluga

Andrus Karnau
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Kilk ütles augustis Jõgeva maakohtus peetud istungil, et peab tema üle peetavat kohtuasja võlausaldajate isiklikuks kättemaksuks ja väljapressimiseks.
Rein Kilk ütles augustis Jõgeva maakohtus peetud istungil, et peab tema üle peetavat kohtuasja võlausaldajate isiklikuks kättemaksuks ja väljapressimiseks. Foto: Andras Tralla / Äripäev

Sõudeliidu president, kauaaegne armastatud raadiokommentaator Rein Kilk sipleb pankrottide võrgus, olles nüüd silmitsi ärikeeluga. Kui Tartu maakohus Weroli pankrotihalduri ettepanekuga nõustub, ei tohi seni äris väga aktiivne Kilk enam ettevõtete juhatusse kuuluda.

Werol Tehaste võlausaldajate meelest on Kilk koos oma partneritega ettevõttest vara välja kantinud. Võlausaldajate hinnangul ei tee Kilk seda esimest korda, vaid kordub käekiri, kus võlgades ettevõtte vara on välja renditud ja firma ise varatu.

Tartu maakohtus on praegu Werol Tehaste pankrotihalduri Toomas Saarma hagi Kilgi ja tema teise suure pankrotistunud ettevõtte Lõuna Toiduainetööstuse (leivatööstus Pere), aga ka riigikogu liikme Aivar Koka, endise ministri Jaan Õunapuu ja veel kahe rapsiõlitehase juhtimisega seotud ärimehe vastu. Saarma nõuab neilt enam kui kuut miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles