Tivolis on täna üheeurosed piletid, järjekorda pole!

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tivolipark on sooduspiletite päeval inimtühi.
Tivolipark on sooduspiletite päeval inimtühi. Foto: Liis Treimann

Sügise alguse puhul kingib linnahalli juures asuv Tivolipark täna külastajatele võimaluse sõita kõikide atraktsioonidega vaid üheeurose pileti eest.


«Tivolipark kutsub kõiki soovijaid atraktsioonidele ühe euro eest lustima neljapäeval, 19. septembril. Oodatud on nii noored kui ka vanad Tivoli sõbrad, kes soovivad kasutada võimalust lahutada meelt soodsamalt kui tavaliselt. Üks sõit ükskõik millisel atraktsioonil maksab üks euro ajavahemikul kell 12.00 – 19.00.,» teatas eile Tivolipargi esindaja Eestis Taras Mazurenko.

Täna pärastlõunal oli tivoli inimtühi, kuigi kõik atraktsioonid töötasid. Tõsi küll, vähemalt ühele karussellihuvilisele öeldi kassast, et nemad pole üheeurostest piletitest midagi kuulnud.

Tivolipark pakkus eelmisel nädalal lastele võimalust vaaterattaga tasuta sõita. Pakkumise vastu oli nii suur huvi, et soovijatest moodustunud järjekord hakkas tänaval liiklust takistama.

«Eelmisel nädalal jagasime tasuta päeva raames 3000 lapsele ja noorele tasuta seitse sõitu. Kuna kohale tuli väga palju noori ja meie hooaeg Eestis hakkab vaikselt lõppema, otsustasime teha veel väikese üllatuse, mis kindlasti pakub rõõmu meie parki külastavatele inimestele,» selgitas Tivolipargi esindaja.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles