Eesti Loto loosib täna välja ligi kuus miljonit krooni

Veiko Pesur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Loto.
Loto. Foto: Teet Malsroos / SL Õhtuleht.

Täna õhtul loositakse välja Bingo Loto ajaloo üks suuremaid peavõite, mis on kasvanud ligi kuue miljoni krooni suuruseks.


Eesti Loto müügi- ja turundusjuhi Kristi Liiguse sõnul toimub loosimine seni, kuni võidusumma saaja on selgunud. «Sel esmaspäeval ja teisipäeval on Bingo piletite läbimüük võrreldes tavapäraste nädala algustega ligi kahekordistunud,» märkis Liigus.



«Pole võimatu, et võidusumma läheb mitme inimese vahel jagamisele ning saame juurde mitu lotomiljonäri,» sõnas Liigus.



Eestis on kokku 96 lotomiljonäri. Bingo Lotoga on Eestis võitnud enam kui miljon krooni üle 50 inimese. Bingo Loto senine suurim peavõit summas 9 395 861 krooni loositi


välja tänavu märtsis.



Bingo Loto suur

jackpot

on kogunenud viimase kahe kuu jooksul, mil võidusumma on jäänud välja loosimata. Jackpoti väljaloosimise põhjuseks on Bingo Loto praeguse kolmeaastase tegevusloa lõppemine ning uue loa kehtimise algus järgmise aasta algusest.



Eesti Loto on 2009. aasta 11 kuuga võitudena välja maksnud 228 miljonit krooni. Riigile on lotofirma sel aastal üle kandnud 196,4 miljonit krooni, sellest hasartmängumaksuna spordi, kultuuri, teaduse, hariduse, meditsiini ja teiste valdkondade toetuseks 52,4 miljonit krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles