Kägu: müüsin Rammu saare lambad aasta alguses

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõelähtme vallas Rammu saarel elavatest lammastest on saare regulaarse külastaja sõnul elus veel vaid üheksa ning nendegi elutingimused on väga rasked.
Jõelähtme vallas Rammu saarel elavatest lammastest on saare regulaarse külastaja sõnul elus veel vaid üheksa ning nendegi elutingimused on väga rasked. Foto: Erakogu

Ärimees Raimo Kägu lükkab ümber väited, nagu kuuluks osa Rammu saarel kehvades tingimustes elanud lammastest talle.

«Minul pole Rammu saare lammastega enam mitte mingit seost! Kunagi osa neist kuulus mulle, kuid müüsin nad juba aasta alguses,» kinnitas ärimees Raimo Kägu Õhtulehele.

«Mul ei ole üks firma vaid, ma ei saa ka nii kiiresti anda vastust, millal nad olid minu omad ja millal mitte. Praegu nad enam mulle ei kuulu.»

Samas ei täpsustanud Kägu, kellele ta Rammu saarel olnud lambad müüs. «Las veterinaarkeskus tegeleb sellega.»

Tallinna veterinaarkeskuse juhataja Vladimir Vahesaar kinnitas Postimees.ee'le, et praeguseks saarel enam lambaid ei ole.

«Oleme koosöös Jõelähtme vallaga saanud härra Käguga kontakti ja 5. jaanuariks on ta kutsutud ütlusi andma kohtuvälise menetleja juurde lammaste pidamise asjus,» lisas Vahesaar.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles