Jõesaar: ERRis pole tavaks konkursita värbamine

Veiko Pesur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Jõesaar
Andres Jõesaar Foto: Peeter Langovits

Rahvusringhäälingu nõukogu esimees Andres Jõesaar tunnistas, et kuigi ta pole Margus Allikmaa venna ERRi autojuhiks palkamise detailidega kursis, tundub juhtum kahetsusväärsena.


«Allikmaaga ma sellest rääkida ei ole jõudnud, aga kui see asi nii oli, nagu kirjas, siis on tegemist väga kahetsusväärse juhtumiga,» nentis Jõesaar.

Jõesaar kinnitas, et ERRis ei ole tavaks uusi inimesi ilma konkursita tööle võtta. «Nii need asjad käima ei peaks. Ülekandejaam ei tekkinud üleöö, iseenesest mõistlik oleks olnud konkurss välja kuulutada,» ütles Jõesaar. Tema sõnul tegeleb rahvusringhäälingus värbamisega personaliosakond ja üksused, kelle alluvuses uued inimesed tööle hakkavad.

Palganumber 15 000 krooni on rahvusringhäälingu nõukogu esimehe sõnul tunduvalt alla ERRi keskmise ning sellest ei ole sugulusastmega mõtet mingit seost otsida.

Tänane Õhtuleht kirjutab, et loovtöötajate koondamisest räsitud rahvusringhääling võttis suvel autojuhiks tööle juhatuse esimehe Margus Allikmaa venna. Allkimaa tunnistas lehele, et mingit konkurssi ega teisi kandidaate ametikohale polnud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles