Anna Levandi: oli tavaline töörohke aasta

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anna Levandi.
Anna Levandi. Foto: Toomas Huik.

Iluuisutamistreener Anna Levandi ütles venekeelse Postimehe aastalõpuküsitlusele vastates, et möödunud aasta ei erinenud tema jaoks varasematest aastatest.


1. Mis jäi teile enim meelde, üllatas või rõõmustas 2009. aastal?

Viimasel ajal mööduvad aastad nii kiiresti, et isegi ei jõua nende vahetumist märgata. Ei saa öelda, et lõppenud aasta oleks minu jaoks olnud kuidagi eriline või millegagi mind hämmastanud - tavaline töörohke aasta.

2. Mida Te ootate 2010. aastalt?

Ootaks midagi head, aga mõtted keerlevad ainult ümber halva. Näiteks ümber võimaliku liuväljade dotatsioonide lõpetamise Tallinna linna poolt. Sel juhul pole midagi head loota. Aga oleks väga hea, kui Tallinna võimud saaksid aru, et iluuisutamine, jäähoki ja liuväljad ei saa ilma linna toetuseta hakkama. Ja muidugi tahaks veel, et kõik oleksid terved.

3. Mida Te sooviksite venekeelse Postimehe lugejatele uueks aastaks?

Tahaks, et sellel küllalt raskel ajal oleks rohkem optimismi, rohkem lootust. Nagu öeldakse, lootus sureb viimasena. Et me usuksime, et kõik läheb hästi ja mõistaksime, et me ei elagi nii halvasti. Jah, meil on raskusi, kuid need on ajutised ning me peame neist üle saama ja edasi liikuma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles