Lotomiljonär: töötamisest saab nüüd hobi

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lotovõitja Aleksandr.
Lotovõitja Aleksandr. Foto: Reporter.ee

Üleöö lotomiljonäriks saanud Aleksandr teatas, et autoremonditöökojas tööl käimist ta ei lõpeta, kuid sellest saab nüüd pigem hobi.

«Mulle meeldib meie kollektiiv ja töötamine saab olema mulle hobi,» ütles Lasnamäe korterelamus elav mees Reporter.ee-le.

Aleksandr ütles, et ta ei uskunud alguses oma võitu. Eesti Loto kontoris talle täna üle antud 6,3 miljoni kroonise võidu tõend pani mehel lausa käed värisema.

Aleksandri pere tema võidust veel midagi ei tea. Mees lubab selle neile teatavaks teha uue aasta saabudes. «Sellest saab uue aasta kingitus,» ütles ta. «Kõik sugulased tulevad täna meile ja nad kõik saavad teada. Arvatavasti.»

Võidetud rahast kavatseb ta esmalt pangale tagasi maksta korteri ostmiseks võetud võla.

Mehe sõnul pole ta kunagi olnud ahne ja ta on ka kerjavatele joodikutele raha andnud, teatas uudistesaade. Ta lubas ühtlasi, et ei muutu ahneks ja ei hakka oma varasemaid tõekspidamisi jalge alla tallama.

Tegemist on 51. inimesega, kes on Bingo Lotot mängides miljonäriks saanud, kokku on Eestis 97 lotomiljonäri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles