Schwarzenegger soovib saada Barack Obama nõuandjaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Barack Obama
Barack Obama Foto: WENN

California osariigi kuberner Arnold Schwarzenegger on andnud alust kuuldustele, justkui kavatseks ta liituda USA demokraatide presidendikandidaadi Barack Obama nõudandjate grupiga, kuna teatas avalikult oma huvist saada võimaliku riigijuhi nõustajaks.

2003. aastal kuberneriks saanud vabariiklasest Schwarzenegger tunnistas hiljutises sõnavõtus, et on valmis Obamat igati aitama hoolimata sellest, et nende poliitilised vaated on erinevad, teatab WENN.

Lisaks kinnitas mees, et kui ta peaks seisma silmitsi energia või keskkonnaga seonduvate küsimustega, helistaks ta esmalt Obamale.

«Ma olen alati valmis USA-d igati aitama, sest ma olen ennast juba avalikkuse teenimisele pühendanud, kuna see riik on andnud mulle kõik, mis mul on. Ma võiksin Obamat aidata nüüd ja ka siis, kui ta presidendiks saab,» ütles Schwarzenegger.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles