Kiirabi tööd lumi ei häiri

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Peeter Langovits.

Tallinnas maha sadanud rekordlumi pole kiirabibrigaadidele tööd juurde toonud ega nende liikumist raskendanud.


Tallinna Kiirabi peaarsti Raul Adlase sõnul oli nädalavahetusel küll üks avarii, kus teine sõiduki kiirabiautole tagant otsa põrutas. Viga saanud auto asendati kohe tagavarasõidukiga ning kiirabi töös seisakut ei tekkinud.

Selliseid piirkondi, kuhu kiirabiautod ligi ei pääseks, peaarsti sõnul Tallinnas ei ole. «Üksikutele majadele ei pääse ligi, aga siis kõnnib kiirabibrigaad selle maa jalgsi, mida autoga läbida ei saa. Nii et olulisi tõrkeid meie töös ei ole,» lausus Adlas.

Külma saanud inimestega pole kiirabitöötajatel muret olnud. Viimase ööpäeva jooksul oli kiirabil vaid üks alajahtunud patsient. Siis oli tegemist inimesega, kes külmetas oma isiklikus korteris, mida ta kütta ei suutnud. Tänavalt lumehangest toodi Adlase sõnul aastavahetuse paiku ära üks inimene ja rohkem pole selliseid juhtumeid olnud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles