TLÜ: talveülikool meelitab Eestisse välismaalasi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Loenguruum
Loenguruum Foto: AP / Scanpix

Tallinna ülikooli (TLÜ) kinnitusel näitab täna tööd alustanud talveülikool Tallinn Winter School 2010 välismaalaste huvi Eestis pakutavate õppimisvõimaluste vastu.

TLÜ väliskommunikatsiooni talituse juhataja Edith Sepa sõnul on osalejate hulgas neid, kes kaaluvad Eestis edasi õppimist ning paarinädalased kursused on neil heaks sissejuhatuseks.

«Teisalt pole talvised kursused suunatud üksnes praegustele või tulevastele tudengitele - talvekool pakub võimalusi väga erineva taustaga inimestele, kes on huvitatud enese arendamisest ja elukestvast õppest,» ütles Sepp.

Osalejad said valida nelja rahvusvahelise programmi vahel - toimuvad eesti, vene ja inglise keele intensiivkursused ning loova maalimise töötuba. Keelekursusi juhendavad eesti, vene või inglise keelt emakeelena rääkivad õppejõud, maalimise töötuba noor eesti kunstnik Maarit Murka.

Lisaks õppekursustele on osalejatele ette valmistatud kultuuriprogramm, mis tutvustab nii Eesti kui selle lähinaabrite kultuuriväärtusi.

«Viis aastat tagasi alustas ka TLÜ suveülikool paarikümne õppuriga, tänaseks on sellest välja kasvanud rahvusvaheliselt tuntud mitmesaja osalejaga Tallinna ülikooli ja Eestit tutvustav projekt. Sama loodame ka talveülikoolist,» ütles Sepp.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles