Lapsed nikerdasid helkureid

Martin Pau
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liiklusohutusprojekti Estlat­rus projektijuhile Kairi Kuusikule üllatavalt osutus vaat et kõige kõvemaks lastemeelitajaks helkurite meisterdamise telk-
Liiklusohutusprojekti Estlat­rus projektijuhile Kairi Kuusikule üllatavalt osutus vaat et kõige kõvemaks lastemeelitajaks helkurite meisterdamise telk- Foto: Margus Ansu

Rahvusvaheline autovaba päev pakkus eile Tartu lastele Küüni tänaval kaubahalli ja uue kaubamaja vahel mitut sorti meelelahutust alates tasakaaluliikuriga sõitmisest ning lõpetades tatsumisega proteesi moodi vetruvatel jalapikendustel skyrunner’itel.

Liiklusohutusprojekti Estlat­rus projektijuhile Kairi Kuusikule üllatavalt osutus vaat et kõige kõvemaks lastemeelitajaks helkurite meisterdamise telk, kuhu seatud kümmekonda last mahutav töölaud jäi selgelt liiga väikseks. Helkureid sai nikerdada kollasest, valgest, punasest, oranžist ja muud tooni kleeppaberist.

Kella veerand ühe paiku jõudis oma liblikakujulise kollase helkuri valmis Eliisa Kalpus (pildil paremal), kes elab Raadi linnaosas. Tüdruku ema Helle Reinvald rääkis, et helkuritegu polnud neil üldse plaanis, sest nad tulid tegelikult lihtsalt niisama kesklinna patseerima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles