Laadalised ummistasid sügisvärvides Palamuse

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suur nunnude näitus köitis pilke. Hiiglase mõõtu kõrvitsaid, porgandeid ja õunu silmitses teiste seas Monica Rand (vasakul) koos nelja-aastase poja Karl Markuse ja viieaastase vennatütre Miiaga.
Suur nunnude näitus köitis pilke. Hiiglase mõõtu kõrvitsaid, porgandeid ja õunu silmitses teiste seas Monica Rand (vasakul) koos nelja-aastase poja Karl Markuse ja viieaastase vennatütre Miiaga. Foto: Margus Ansu

Iga-aastane suur laat ja väljanäitus Palamusel osutus tänavu sedavõrd menukaks, et korraldajail tuli toitlustajate ning batuutide hulka lausa piirama hakata.

Muidu oli suur Paunvere väljanäitus ja laat nagu laat ikka. Palju Idamaades valminud riideid ja ehteid, nende kõrval kodumaised käsitöömeistrid.

Soetada sai asju kaelakeest kapsariivini ja traktorist tangudeni. Ja nagu Paunvere laadal kombeks, ei puudunud ka ekstravagantsete köögiviljade väljanäitus ehk nunnukonkurss.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles