Vettel korraldas Singapuris jõudemonstratsiooni

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viimasel kolmel hooajal vormel-1 sarja valitsenud Sebastian Vettel liigub tänavugi kindlalt MM-tiitli poole – tulede valgel sõidetud Singapuri ööetapi lõpetas sakslane kolmandat aastat järjest võiduga ning kasvatas edu MM-sarja üldtabelis 60 punktile.

Avakurvis loovutas Vettel liidrikoha küll kümmekonnaks meetriks Nico Rosbergile, kuid edasine oli puhtalt tema jõudemonstratsioon. Mõne ringiga sõitis Vettel Rosbergi ees sisse turvalise edu ning kuigi pärast poolt distantsi kogus turvaauto võistlejaterivi Daniel Ricciardo avarii tõttu taas kokku, kordas Vettel sama lüket veel efektiivsemalt – järjest kiiremaid ringe ritta lükkides edestas ta viie ringi järel Rosbergi taas enam kui kümne sekundiga.

«Auto oli vapustavalt hea ja sellega oli siinsel hullumeelsel rajal mõnus sõita,» lausus Vettel poodiumiintervjuus. «Singapuri etapp on pikk ja siin võib palju asju viltu minna, seetõttu ei saa end kordagi lõdvaks lasta. Lõpuks kontrollisin lihtsalt vahet,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles