Flora ja Sillamäe loovutasid punkte

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti jalgpalli meistriliiga 29. voor tõi võidurõõmu tabeli tipus olevatele Tallinna Levadiale ja Nõmme Kaljule, tuska aga pronksmedalit püüdvatele Sillamäe Kalevile ja FC Florale. Flora pidi koduväljakul leppima 0:0 viigiga tabeli viienda meeskonna Paidega. Samas vähendas Flora tabelis vahet Sillamäe Kaleviga, kuna sillamäelased kaotasid üllatuslikult Tallinnas 0:1 Infonetile. Kohtumise ainsa tabamuse autoriks oli Elevandiluuranniku ründaja Manucho. Tabeliliider Levadia alistas 5:0 Tallinna Kalevi, kaks väravat lõid nii Rimo Hunt kui ka Artur Rättel ning ühe lisas Nikita Koljajev. Nõmme Kalju sai võõrsil 4:0 jagu Kuressaarest, kaks väravat läks nii Hidetoshi Wakui kui ka Vladimir Voskoboinikovi arvele.

Üleminekumängudele langeja osas olulises kohtumises oli Narva Trans võõrsil 2:1 parem Tartu Tammekast, võidu tõi narvalastele Vitali Andrejevi kaunis karistuslöök. Trans kerkis tabelis 27 punktiga 7. kohale, kuid Tallinna Kalev ja Tammeka jäävad maha kõigest kahe punktiga. Tabeli tipus edestab Levadia Kaljut viie punktiga, Sillamäe jääb kolmandana juba 13 punkti kaugusele.

Välismaal mängivatest Eesti koondislastest oli taas resultatiivne Henri Anier (pildil), aidates Motherwellil 2:2 viigistada Dundeega. Sergei Pareiko ja Nižni Novgorodi Volga alistasid 2:1 Mahhatškala Anži, Konstantin Vassiljev ja Permi Amkar aga 3:0 Krasnodari Kubani. Pareiko viibis platsil 90 minutit, Vassiljev vahetati 68. minutil välja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles