Treieri südame­probleem lahenduseta

Jaan Martinson
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti viimaste aastate parim naisrattur Grete Treier, selle asemel et Firenze MMil võidu sõita, puhkab kodus ning ootab arstide diagnoosi, miks tekivad tal südame rütmihäired. Samal ajal sai tema mantlipärija Liisi Rist profiklubi Michaela Fanini koosseisus MMi naiskonnasõidus 12. koha ning pikendas seejärel lepingut.

Mullu sai Treier Londoni olümpial 17. ning MMi naiskondlikus grupisõidus 7. koha. Tänavu suve hakul tabasid teda aga taas südame rütmihäired. Nüüd on tohtrid andnud talle käsu puhata, et saaks südame töö kontrolli alla, mis lubaks teda paremini uurida.

«Tohtrid ei oska panna täpset diagnoosi,» selgitas Treieri abikaasa Edgari, kes viibib MMil Eesti ratturite abilisena. «Katsetatakse üht-teist, konsulteeritakse Itaalia arstidega, kes on Gretet uurinud, ja üritatakse välja selgitada, kas on tegu sama probleemiga, mis varemgi rütmihäireid põhjustas, või on hoopis midagi uut.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles