Viru hotellis jätkatakse varieteega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Stanislav Moshkov / Õhtuleht

Original Sokos Hotel Viru avab restoranis Merineitsi reedel, 4. oktoobril kabareehooaja ETA revüüteatri Starlight Cabaret uue retrohõngulise kabareeshow'ga «Time after Times». Etendus kõneleb tantsulise meelelahutuse ajaloost.

«See on lugu tantsulise meelelahutuse lähiajaloost ja ühe põlvkonna artistidest, kes alustasid oma tantsijateed koos taastatud Eesti Vabariigiga,» ütles idee, kontseptsiooni ja stsenaariumi autor Kristjan Kurm. Kristjan Kurmi sõnul on võimalus ennast tantsijana selles žanris ajalukku kirjutada keeruline, sest kõik, mis selles žanris sünnib, jääb vaid üksikute kildudena alles publiku mälestustesse.

«See ongi elusa meelelahutuse võlu, meelelahutuse klassika, see ongi päris meelelahutus, mis eksisteerib ainult, siis kui artist on laval,» ütles Kurm. «Tahaks neid parimaid ja eredamaid hetki lähiajaloost taaselustada, proovida tänaste noorte ja andekate artistidega järele aimata omaaegsete tantsijate lavaenergiat ja sarmi. Ma usun, et see põlvkond väärib seda.»

Kabareeprogrammi pani kokku Eesti Tantsuagentuur, solistideks on Irina Haak ja Bert Pringi või Kalle Sepp. Kabareeõhtul serveeritava à la carte õhtusöögi autor on Merineitsi restorani peakokk Margus Tammpere.

 «Viimaste aastate täis saalid annavad kindlust, et Eesti inimene on taasleidnud vana hea klassikalise meelelahutuse – kabareeõhtu uhke revüüshow ja hõrkude toitudega,» ütles Merineitsi restorani juht Margus Tammpere.

Etendus «Time after Times» on programmis kuni jaanuarini, mil Merineitsi restoranis algab põhjalik ümberehitus. Pärast kahekuulist pausi avaneb Merineitsi taas ka kabareepublikule.

Kabareeõhtu hind 58 € sisaldab tervituseks pokaali vahuveini, kolmekäigulist á la carte õhtusööki, vaatemängulist varieteeprogrammi ja sissepääsu ööklubisse Café Amigo.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles