Teise ringi poed hoiavad nina üsna edukalt vee peal

Martin Pau
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vahi tänavas paiknev Exclusive Second Handi pood, neljast sellesse ketti kuuluvast Tartu poest vanim, meenutab oma väljapanekuga pigem mõnd kallist firmapoodi kui kasutatud rõivaste äri.
Vahi tänavas paiknev Exclusive Second Handi pood, neljast sellesse ketti kuuluvast Tartu poest vanim, meenutab oma väljapanekuga pigem mõnd kallist firmapoodi kui kasutatud rõivaste äri. Foto: Kristjan Teedema

Reede pärastlõunal käib Tartu Puiestee tänava poes Exclusive Second Hand vilgas elu. Pea iga rõivapuu juures, millest paljudel kiri «siin kõik kaup 1,00 euro», on keegi – ühtekokku mõniteist naist ja paar meest.

Nelja lapse ema Astrid Jaska on järjekordsel pruugitud rõivaste ja jalatsite ostu ringil. «Kui sul on neli last, on mõistlik raha säästa,» nimetab ta peamise, mis teda taaskasutuskauplusse toob. Päris sageli ja juba kümmekond aastat.

«Kui Vahi tänavasse tehti esimene selle firma pood, oli seal mõni asi isegi kallim kui uus asi teises poes,» meenutab Jaska. «Aga mulle meeldis, et ma ei pea mingites kastides sorima, vaid kõik asjad on puhtad ja ilusti välja pandud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles