Kloorilekke tõttu ujulas sattus kolm last haiglasse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei ja päästjad Tallinnas Pae tänaval Lasnamäe gümnaasiumi juures, kus toimus ujulas keemiaõnnetus.
Politsei ja päästjad Tallinnas Pae tänaval Lasnamäe gümnaasiumi juures, kus toimus ujulas keemiaõnnetus. Foto: Martin Ilustrumm

Roosas jopes ärevil pisitüdruk jookseb koolikotiga vehkides vanaemale kooliväravasse vastu, vanemad haaravad lapsed oma embusse – seesugune pilt avanes eile pärastlõunal Tallinnas Pae tänaval Lasnamäe gümnaasiumi juures pärast kloorileket, mistõttu kolm põnni ujulast haiglasse viidi.

Häirekeskus sai teate õnnetuse kohta gümnaasiumi ujulas kell 14.42, koolist evakueeriti ligi 300 inimest. Tallinna kiirabi peaarst Raul Adlas ütles Postimehele, et haiglasse toodi kolm kooliõpilast, kes kaebasid hingamisteede ärrituse üle.

Lasnamäe gümnaasiumi direktorit puhkuse ajal asendava õppealajuhataja Igor Kopõtini sõnul olid koolis selleks ajaks, kui ujulast häire tuli, tunnid juba läbi saanud ja majja jäänud vaid huviringid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles