Oma endise äia mõrvanud mees jääb eluks ajaks vangi

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oleg Bogdanov
Oleg Bogdanov Foto: kaader Reporter.ee videost

Tallinna ringkonnakohus jättis täna muutmata mullu sügisel Tallinnas Lasnamäel oma endise äia surnuks pussitanud Oleg Bogdanovi (36) eluaegse vanglakaristuse.

Kaitsja Leelo Viil leidis, et Bogdanovi mõrvasüü tuleks hinnata ümber provotseeritud tapmiseks ning määrata talle sellest tulenevalt oluliselt leebem karistus, kuid kohus ei rahuldanud apellatsioonikaebust, vahendab ERR Uudised.

Süüdistuse järgi tungis Bogdanov mullu 26. oktoobri pärastlõunal Peterburi teel asuva maja juures ehk avalikus kohas kallale oma endisele äiale (63) ja pussitas ta noaga surnuks, kuriteo motiiviks oli kättemaks omavahelistes ja perekondlikes suhetes tekkinud pingete eest.

Samuti ähvardas Bogdanov ohvri sündmuskohale saabunud poega peksu ja tapmisega, varem on teda aga karistatud oma endise abikaasa tulistamise ja talle sellega raske tervisekahjustuse tekitamise eest.

Kohus mõistis Bogdanovi naise tulistamise eest seitsmeks aastaks vangi, kuid kuna kohtuotsus vaidlustati, siis viibis mees vabaduses ja sai oma äia rünnata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles