Suvituslinnad igatsevad suvitajaid

Raimu Hanson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Mineviku meenutused» (ülalt alla) lubab lugejatel kõrvutada fotode abil endist ja praegust Aedlinna. «Elva» on kujundanud Jaan Särg ja illustreerinud Liina Luure. Kõige rohkem fotosid on «Peedu» raamatus trükitud Harri Kurvitsa mälestuste lehekülgedel.
Telliskivipaks «Suvituslinn Elva» hakkab silma muu hulgas sellega, et köite küljes on lausa kaks järjehoidjat.
«Mineviku meenutused» (ülalt alla) lubab lugejatel kõrvutada fotode abil endist ja praegust Aedlinna. «Elva» on kujundanud Jaan Särg ja illustreerinud Liina Luure. Kõige rohkem fotosid on «Peedu» raamatus trükitud Harri Kurvitsa mälestuste lehekülgedel. Telliskivipaks «Suvituslinn Elva» hakkab silma muu hulgas sellega, et köite küljes on lausa kaks järjehoidjat. Foto: Kristjan Teedema

Enne kui sõidad Pariisi, käi ära Nuustakul! Uno Lahe sellise õpetuse järgi alustagem tänavusuvise suvituslinnade teemaliste raamatute külluse vaatlemist. Niisiis ei ole hakatuseks juttu Elvast, vaid ühest väiksemast suvituskohast.

Paar nädalat tagasi esitleti Pühajärve restoranis sama järve lähedase linnaosa elanike meenutusteraamatut.

See tuletas meelde, et suvel on ilmunud kaante vahel tekste ja pilte selliste kuulsate suvituskohtade nagu Elva ja Peedu kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles