Lääne- ja idaringil ootavad autojuhte suured muutused

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Idaringtee Võru tänava viadukti all käisid eile hommikul kella kaheksa paiku tööjärge vaatamas maanteeameti Lõuna regiooni ehitusvaldkonna juht Janar Taal (vasakult), liiklussõlmi ehitava ASi Nordecon projektijuht Kristjan Toome ja maanteeameti Lõuna regiooni ehitusosakonna peaspetsialist Rao Jürison. Homme pole jalakäijatel sinna enam asja.
Idaringtee Võru tänava viadukti all käisid eile hommikul kella kaheksa paiku tööjärge vaatamas maanteeameti Lõuna regiooni ehitusvaldkonna juht Janar Taal (vasakult), liiklussõlmi ehitava ASi Nordecon projektijuht Kristjan Toome ja maanteeameti Lõuna regiooni ehitusosakonna peaspetsialist Rao Jürison. Homme pole jalakäijatel sinna enam asja. Foto: Kristjan Teedema

Oranži vestiga ameti­mehed võisid eile hommikul Idaringteel Võru tänava otsas uue viadukti all veel kõndida, et tööjärjele lähedalt pilk heita. Kui ilm vähegi lubab, pole jalameestel homsest sinna asja, sest siis sõidavad seal autod.

Läheb väga töiselt, iseloomustas maanteeameti Lõuna regiooni ehitusvaldkonna juht Janar Taal tööjärge Lääne- ja Idaringteel. «Tehtud on palju, aga ka teha on siin veel omajagu ning talv on ukse ees,» lisas ta.

Kui ilm vähegi lubab ehk kui reede hommikuni ei tule kõva vihma, siis korraldab ida- ja lääneringi ehitav AS Nor­decon homsest, 27. septembrist Võru tänava lõpus ja selle läheduses liikluse ümber, et kõik tööd enne lund ära lõpetada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles