Tartu TK juhid said üldkoosolekul selge võidu

Mikk Salu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eelmisel neljapäeval toimunud Tartu Tarbijate Kooperatiivi liikmete üldkoosolek oli suur võit praegustele kooperatiivi juhtidele ja kaotus neile, kes tahavad juhatust välja vahetada ning kahtlustavad juhatust kooperatiivi varade mängimises juhatuse ja nõukogu liikmete erafirmade kontrolli alla.

Hääletustulemus ei olnud napp, võit oli ülekaalukas, üks kümnele, rohkem kui tuhat häält praeguse juhtkonna poolt ja üle saja hääle opositsionääridele. See on oluline näitaja, sest see on esimene üldkoosolek pärast seda, kui kaks nädalat tagasi tuli avalikuks (Postimees kirjutas), et politsei ja Lõuna ringkonnaprokuratuur uurivad Tartu Tarbijate Kooperatiivi tehinguid Vana-Kaubamaja kvartali ümber.

Kohtusse on jõudnud veel vastandlikud tsiviilasjad, kus üks pool (TTK juhid) süüdistab teist poolt, Eiko Keemani (opositsionääride juht) laimamises ja Keeman omakorda kahtlustab juhte kooperatiivi varade kantimises.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles