Kalev/Cramo ja Tarvas valmistuvad avalahinguks

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel kolmel hooajal Eesti meistriks kroonitud Kalev/Cramo esitles eile oma tänavust meeskonda.
Eelmisel kolmel hooajal Eesti meistriks kroonitud Kalev/Cramo esitles eile oma tänavust meeskonda. Foto: Andres Haabu

Reedel läheb lahti kodune korvpallihooaeg, kui Eesti meistrivõistluste avamängus võõrustab tiitlikaitsja BC Kalev/Cramo Rocca al Mare suurhallis Rakvere Tarvast.

Eile tutvustasid mõlemad meeskonnad oma tiimi. Kahe hooaja vahel on vähem muudatusi tehtud Kalevis, kus uute mängijatena on tiimis Rain Veideman, ameeriklane David Gibson, rumeenlane Vlad Moldoveanu, tagasi on eelmise hooaja Kreekas lõpetanud Gregor Arbet ja taas on tiimis mullu rendilepingu alusel Pärnus pallinud Kristjan Kitsing.

Tarvas on samal ajal toimunud rohkem muutusi ja eile kasteti tiim täisvarustuses Rakveres Aqva basseini. Traditsioonilise ristimise läbi teinud Tarva ridades on uute leegionäridena kirjas leedulased Giedrus Gustas ja Laurynas Mikalauskas ning ameeriklane Gregory Jenkins. Tuntumatest Eesti mängijatest tõmbavad sel hooajal Tarva särgi selga Rait Keerles ja Silver Leppik ning tagasi on tiimis ka Kristo Saage.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles