Kohus kuulutas Autorollo kohtuasja osaliselt kinniseks

Oliver Kund
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keit Pentus.
Keit Pentus. Foto: Peeter Langovits

Harju maakohus arutab Autorollo pankrotitoimkonna hagi reformierakondlasest keskkonnaministri Keit Pentus-Rosimannuse, tema ettevõtjast abikaasa Rain Rosimannuse ja vandeadvokaat Siim Roode vastu osaliselt kinniste uste taga.

Kohus kuulutas reedesel eelistungil menetluse kinniseks osas, kus kuulatakse ära Väino Pentus ja hinnatakse tema terviseandmeid puudutavaid tõendeid.

Kohus kuuluta istungi selle osa kinniseks, et kaitsta Väino Pentuse delikaatseid terviseandmeid, ütles maakohtu pressiesindaja Kristina Ots ERR-i uudisteportaalile.

Kohus määras järgmise istungi 30. oktoobrile ning sellel istungil on kohtul plaanis eelmenetlus lõpetada ja põhiistungile üle minna.

Autorollo pankrotitoimkond nõuab hagis vastaspoolelt pankrotipessa tagasi 579 906 eurot, praeguseks on kohus vabastanud hagile vastamisest ministri isa Väino Pentuse tema eraisiku pankroti tõttu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles