Kõiv: Ülemiste kallasraja avamine ei tähenda seal suplemist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõnis Kõiv.
Tõnis Kõiv. Foto: Mihkel Maripuu

Riigikogu reformierakondlasest liige Tõnis Kõiv toonitab, et tema soov on kõigile eestimaalastele avada võimalus liikuda küll Ülemiste järve kallasrajal, kuid kindlasti ei tohiks järves supelda.

«Kallasraja avamine saab olema kontrollitud,  sinna pääseks vaid läbi konkreetsete väravate, kus on kolmes keeles – eesti, vene ja inglise keeles- kirjas ka reeglid, mida Ülemiste järve ääres teha tohib ja mida mitte. Ujuda ega joogivett mingil muul moel reostada seal kindlasti ei tohi,» toonitas Kõiv.

Kõivu sõnul välistaks inimeste vettemineku järve ääres nii piisavalt arusaadavad reeglid kui ka tavapärane järelvalve, millele lisanduks täiendav järelvalve ka Peetri aleviku elanike poolt. «Kui järvekallast vaadata, pole seal seal isegi mingit ahvatlust vetteminekuks - seal on mudane ja kasvavad kõrkjad,» selgitas ta.

Mida Kõivu meelest Ülemiste järve ääres teha võiks, saab lugeda tema blogist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles