Lastefond kogus täikal üle 700 euro

Aime Jõgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TÜ Kliinikumi lastefondi vabatahtlik Kätlin Lindsaar (keskel) koos maskott Mõmmikuga täikal rahvale kaupa pakkumas.
TÜ Kliinikumi lastefondi vabatahtlik Kätlin Lindsaar (keskel) koos maskott Mõmmikuga täikal rahvale kaupa pakkumas. Foto: Maria Mandri

Laupäeval müüsid kliinikumi lastefondi vabatahtlikud Tartu täikal tuntud inimeste raamatuid, kunstiteoseid, muusikat, filme, rõivaid, käsitööesemeid ja muid asju.

Müügist kogunes 530 eurot ja 66 senti. Päev hiljem tuli Tallinna täikalt heategevat raha juurde veel 177 eurot. Kahel turupäeval teenitud 700 eurost jätkub haruldase nahahaigusega väikese Laura nahahooldusvahendite eest maksmiseks kahel järgmisel kuul.

Lastefondi vabatahtlike juht Maria Mandri ütles, et näiteks Age Oksa balletikingad olid Tartus müügis 30 euroga ning need ostis juba hommikul ära naine, kes oli neile tuttav 2011. aastal toimunud turupäevast. «Ta jäi juba siis meelde sellega, et ostis hästi mitu asja,» sõnas Mandri. «Seegi kord ostis ta lisaks varvaskingadele Lea Liitmaa kujukesi ja ehteid.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles