Hundipeast võib saada piirivalve kodusadam

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Siseministeerium soovib koondada kõik piirivalve, politsei ja veeteede ameti laevastiku maapealsed teenused ühte kohta ning praeguste plaanide järgi tuleb kaldabaas ja kodusadam Tallinnas asuvasse Hundipea sadamasse.

Ministeerium kogub praegu ühendamise analüüsimaterjale ning loodab koonddokumendi esitada valitsusele hiljemalt oktoobri lõpuks. «Kui see on olemas, saab alustada ettevalmistustega, näiteks hoonete renoveerimisega,» rääkis siseministeeriumi varahaldus- ja hankepoliitika osakonna juhataja Raino Sepp.

Siseministeeriumi migratsiooni- ja piirivalvepoliitika osakonna nõuniku René Alliku sõnul oleks baas kodusadam politsei- ja piirivalveameti alustele ja peab ühtlasi tagama vajaliku ligipääsu merele ka teiste ülesannete täitmiseks. «See tähendab, et lisaks alustele peaks kaldabaasis muu hulgas paiknema ka mereäärne koolitustaristu ja reostustõrjevahendite baas,» selgitas Allik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles