Martin Pau: suur maalritöö*

Martin Pau
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Pau
Martin Pau Foto: Postimees.ee

Veski tänava Näituse-Kuperjanovi lõigule rattaraja maalimine näib esmapilgul õige samm. Kuigi massiline liiklusreeglite eiramine, kohati täiesti süüdimatu käitumine paneb mind üsna tihti ratturite peale vihastuma, olen põhimõtteliselt kahe käega poolt, et kondiauru pruukimist tuleb igati soodustada.

Aga kas teie meelest on mõistlik värvida sügisel üle maja, mille fassaad läheb kevadel remonti? Linnaisad paistavad uskuvat, et on, kui see aitab tuletada valijail 20. oktoobril kergemini meelde hüüatust «Uhke Tartu üle!».

Kas Veski tänav läheb kevadel tõesti viimaks ometi remonti? Ei vist. Nüüd ei saa sel 333-meetrisel lõigul päris mitu aastat isegi löökauke lappida, see vigastaks ju sajandi suurrajatist, velokoridori. Tahtsin lihtsalt vihjata, et see tänavajupp on ammu rae häbiplekk ja oleks pidanud kapitaalremonditama mitte eile, vaid mitu aastat tagasi. Hea peremees oma varaga nii ei käitu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles