Tabivere lõpetab kohtkütte ajajärku

Martin Pau
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tabivere Soojuse juht Rannar Raantse näitab hüdraulikaruumi, kust tigutransportöör hakkpuidu katlaruumi veab.
Tabivere Soojuse juht Rannar Raantse näitab hüdraulikaruumi, kust tigutransportöör hakkpuidu katlaruumi veab. Foto: Kristjan Teedema

Kümme aastat tagasi täielikult laiali pudenenud Tabivere kaugküttevõrk sõlmiti Keskkonnainvesteeringute Keskuse toel taas kokku. Tabiverelaste toasoe muutus vähemalt viis protsenti odavamaks.

OÜ Tabivere Soojus omanik Rannar Raantse arvas, et uus hakkpuidukatel ning uued torustikud-soojasõlmed, mis läksid maksma üle 590 000 euro, tähendavad Tabivere inimestele muretumat põlve ning suhteliselt head soojahinda aastaiks, ehk isegi aastakümneiks.

«On väga tähtis, et meil pole enam sõltuvust ainult ühest toorainest, maagaasist, ja et kütus tuleb põhiliselt siitsamast ümbruskonna metsadest,» leidis Raantse, kes kandideerib 20. oktoobril Tabivere vallavolikokku Reformierakonna nimekirjas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles