Fish lubab: metsik show tuleb!

, muusikaajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi Fish esitab Marillioni repertuaari, ei taha ta endisest bändist enam midagi teada. Käes on sooloaeg ning kuulajatele soovitab Fish oma kõige värskemat albumit.
Kuigi Fish esitab Marillioni repertuaari, ei taha ta endisest bändist enam midagi teada. Käes on sooloaeg ning kuulajatele soovitab Fish oma kõige värskemat albumit. Foto: ELC Promotion

Šoti laulja ja laulukirjutaja Derek Wil­liam Dick, artistinimega Fish, tuleb pärast pikemat vahet taas Eestisse, seekord uue tuuri «The Moveable Feast» käigus. Kontsert toimub juba sel laupäeval Tallinnas Rock Cafés. Fish rõhutab, et tuleb vinge show. Kunagine superprogebändi Marillion laulja oma endise bändi üle enam arutleda ei taha – ometi nende lugusid ta kontserdil esitab –, kuid enam kui kahekümneaastasest soolokarjäärist ja eriti uusimast albumist räägib Fish meelsasti.

Räägi kontsertturneest «The Moveable Feast». Millega üllatad?

Tuleb metsik show. Kõik kokku kestab üle kahe tunni. Uuelt sooloplaadilt «A Feast of Consequences» esitan 7–8 lugu. Marillioni aegadest teen samuti lugusid, näiteks plaadilt «Script for a Jester’s Tear» (1983). Marillioni loomingust tuleb kindlasti ära «Assassing» (ilmus algselt singlina aastal 1984 – autori märkus). Ning oma varasema soolokarjääri loomingut samuti. Kõik on kenasti tasakaalus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles