Sõbra tümitajatega liitusid anonüümsed süüdistajad

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Sõber
Andres Sõber Foto: Karli Saul

Andres Sõbra ja U20 korvpallikoondise osa mängijate vaenusaaga ei saanud eile veel lõppu. Eesti Korvpalliliidu aukohus tutvus treeneri pihta käivate süüdistustega, ent enne otsuse langetamist otsustati kutsuda Sõber järgmiseks esmaspäevaks seletusi andma.

Aukohtu käes on rohkem materjale, kui seni üldsusele teada olevad kirjad viielt U20 koondise mängijalt ja Eesti korvpallitreenerite ühenduse esimehelt Üllar Kerdelt. Mitmed Sõbra vastu vimma pidavad inimesed on leidnud hetke, et niigi löögi alla sattunud treenerit veelgi tümitada. Mõned märgukirjad on ausalt allkirjastatud, kuid aukohtu esimehe Aadu Kana sõnul on nendeni jõudnud näiteks ka mõned anonüümkirjad, milles kirjeldatakse Sõbra tegemisi varasematel aastatel.

Millest täpsemalt jutt, ei soostunud Kana avalikustama, kuid ta andis mõista, et aimab, kes ühe või teise kirja taga seisab. Väidetavalt on kõik Sõpra süüdistavad kirjad saabunud reedel toimunud korvpallikonverentsi eel või ajal. «Eks ta on tõesti veidike imelik, et kõik kirjad saabusid kaks kuud pärast Tallinnas peetud U20 EMi,» tõdes Kana.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles