Poolmaraton koondab eri sihiga jooksjaid

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Altrajal (vasakul), Ailen Mälgil ja Jakob Gillil on suured ettevalmistused juba tehtud, oma võimeid mõõdavad nad homme.
Martin Altrajal (vasakul), Ailen Mälgil ja Jakob Gillil on suured ettevalmistused juba tehtud, oma võimeid mõõdavad nad homme. Foto: Margus Ansu

Kohtujurist Ailen Mälgi, meedia vallas tegutsev Martin Altraja ja abiturient Jakob Gill tutvusid eile üheskoos fotole sattudes, aga ühine jututeema polnud probleem. Homme stardivad nad kõik 2. Tartu linnamaratoni kavva lisatud poolmaratonil.

Ailen Mälgi (29) sõnas naljatledes, et laupäevane jooks on lõdvestuseks eelmisel nädalal läbitud rattavõistlusele Haanja 100. Jooksurajast enam võibki teda kohata rattasadulas, aga et kahel kevadel on ta juba jooksnud 23 kilomeetrit Otepäält Elvasse, siis ei ole erilist hirmu ka elu esimese poolmaratoni ees.

«Vastupidavuses ei ole küsimus, aga loodan, et ükski koht valutama ei hakka,» ütles Mälgi. Ta nimetas end küllaltki kaootiliseks jooksjaks, kuid suvel on rattasõidu kõrvalt õnnestunud siiski koguda umbes sada jooksukilomeetrit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles