Savisaar: mina Lausingu pärast kohtusse, nalja teete või?

Helen Mihelson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnavalitsus korraldas Tondiraba jäähalli poolelioleval ehitusel jääshow, mis kiskus tüüpiliseks valimiseelseks palganiks.
Linnavalitsus korraldas Tondiraba jäähalli poolelioleval ehitusel jääshow, mis kiskus tüüpiliseks valimiseelseks palganiks. Foto: Liis Treimann

Keskerakonna esimees, Tallinna linnapea Edgar Savisaar ütles täna Lausingu väiteid kommenteerides, et see on järjekordne skandaal, millega üritatakse Keskerakonna võimu õõnestada. Küll aga ei plaani ta Lausingu vastu kohtuteed ette võtta.

Savisaar ütles täna õhtupoolikul Eesti uisuliidu olümpiahooaja avamise järel Postimehele, et ei ole olnud ühtegi valimist, kus erakonnale poleks korraldatud skandaal.

«Meil on olnud kõige rohkem hääli, selles mõttes me ajame närvi oma konkurendid ja eks nad püüavad kasutada iga inimest, keda neil on võimalik,» ütles Savisaar.

Küsimusele, kas Savisaar on kaalunud ka Lausingu vastu kohtusse pöördumist, vastas linnapea, et seda ta ei tee. «Mina nüüd Lausingu pärast lähen kohtusse või, nalja teete või? Ta on noor poiss. Ta jõuab minutagi kohtus käia nii ühe kui teisega.»

Möödunud kuul Keskerakonnast välja astunud Tarmo Lausing ütles Eesti Ekspressile, et tema endises parteis anti talle korduvalt raha, millele ta pidi annetajad leidma ning tema hinnangul on erakonna rahapesuvõrgustikus sadu inimesi.

Lausingu sõnul viis ta Keskerakonnale kokku 350 000 krooni, ühel korral 250 000 ja teisel korral 100 000 krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles