Lausing jätab muud nimed enda teada

Mikk Salu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohtu otsusel on Jüri Vilmsi Sihtasutuse juhatuse liige Elmar Sepp (vasakul) süüdi korduvas pistise võtmisele kihutamises. 2008. aastal esindasid nad Tarmo Lausinguga (paremal)parteid pidulikel üritustel.
Kohtu otsusel on Jüri Vilmsi Sihtasutuse juhatuse liige Elmar Sepp (vasakul) süüdi korduvas pistise võtmisele kihutamises. 2008. aastal esindasid nad Tarmo Lausinguga (paremal)parteid pidulikel üritustel. Foto: Peeter Langovits

Endine keskerakondlane Tarmo Lausing, kes tunnistas eile, et aitas omal ajal Keskerakonna jaoks sadu tuhandeid kroone puhtaks pesta, ei taha siiski öelda, kes talle raha tõid ja kellel tema omakorda palus selle raha erakonnale annetada.

Olite Keskerakonna noortekogu liige aastast 1999, Keskerakonna liige aastast 2001, sealt edasi Tallinna linnaosade juhtkonnas, linnavolikogu aseesimees, Jüri Vilmsi sihtasutuse juht. Aastatel 2005–2009 jõudsite Keskerakonnas tipu lähedale, olite Savisaare kõrval, käisite koos temaga kohtumistel. Te ei olnud ehk nimeliselt nii tuntud kui mõni keskerakondlasest riigikogu liige, aga partei hierarhias olite juhile väga lähedal.

Kahel korral oleksin võinud riigikokku minna: 2011. ja 2007. aastal oli see võimalus. Oleksin pidanud ainult Lasnamäel 600 häält koguma. Aga 2011. aastal olin juba väsinud, poliitikast taandumas ja 2007. aastal tegin kampaaniat teisele kandidaadile. Keskendusin sellele ega tahtnud ise kandideerida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles