Paadunud liiklusrikkujat karistati taas arestiga

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Caro / Scanpix

Eile taotles Jõhvi politseijaoskond Viru maakohtult aresti noormehele, kes vaatamata juhtimisõiguse puudumisele istus korduvalt autorooli.

Pühapäeval kella 2.40 ajal hakkas politseipatrullile Ida-Virumaal Lüganuse alevikus silma sõiduauto Volkswagen Golf, mis liikus väga aeglaselt. Sõiduauto peeti kinni ja roolis istus politseile juba varasemast tuttav, 19-aastane Artur, kes tunnistas kohe üles juhiloa puudumise.

Noormees oli kaine, kuid et oli tegemist paadunud liiklusrikkujaga, siis toimetas Jõhvi politsei ta arestimajja.

«Kui tegemist on inimesega, kes seadustest kinni ei pea, siis pole otstarbekas talle enam trahvi määrata, sest need ei avalda talle mingit mõju. Ainuke võimalus on taotleda kohtu kaudu aresti,» ütles Jõhvi politseijaoskonna patrullteenistuse välijuht Andres Visnapuu.

Viimati jäi Artur politseile vahele 2009.aasta juulikuus ja siis määrati talle 25 päeva aresti. Lisaks on tal tasumata ligikaudu 100 000 krooni eest määratud trahve. 

Eile hommikul toimunud kohtuistungil mõistis Viru maakohus Arturile 15-päevase aresti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles