Jõeveeru õppejõud: Tarmo on ülivapper mees

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ÜRO missiooni liige Tarmo Jõeveer, kes päästeti Haitilt maavärina rusude alt.
ÜRO missiooni liige Tarmo Jõeveer, kes päästeti Haitilt maavärina rusude alt. Foto: Reuters / Scanpix

Haitil rusude alt päästetud Tarmo Jõeveeru sõbrad ning õppejõud on mehe vapruse üle uhked.


Tarmo Jõeveeru sõber Jako Vernik rääkis, et Jõeveer sattus ÜROsse tööle nii, et pärast Riigikaitseakadeemia Politseikolledži lõpetamist töötas ta mõnda aega politseis ja pärast seda oli ta üks esimesi, kes Eestis rahvusvahelise politseiorganisatsiooni raames Balkanil esindama läks, vahendas Reporter.ee.

«Pärast seda jätkas Tarmo iseseisva OSCE vaatlejana. See on selline töö, et sa pead olema kuskil kriisikoldes,» ütles Vernik.

«Tarmo on ülivapper mees, kes suutis sellises ülikeerulises olukorras vastu pidada ja sellest välja tulla,» ütles Tarmo õppejõud Lembit Allingo. «Mul on tema pärast südamest hea meel.»

«Ihukarvad tõusevad püsti, kui sa tead, et hea sõber on sellises piirkonnas, kus linnapildis ühtegi püsti seisvat maja pole,» arutles Vernik. «Ta on ka selline inimene, kes läheb ja hakkab kohe kive tõstma, et teisi aidata.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles