Homme toimub Otsa-kooli esimene «Päikeseloojangu kontsert»

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Georg Otsa nimeline Tallinna muusikakool korraldab teist hooaega mitmekesiste kavadega klassika- ning džässikontserte Tallinna Lauluväljaku klaassaalis ning selle hooajapoole avakontsert toimub pühapäeval, 17. jaanuaril.

Esimesel hooajal korraldas muusikakool Lauluväljaku klaassaalis kaheksa põnevat kontserti, ka nüüdne hooaeg pakub sama palju huvitavaid kavu, kirjutas ERR Uudised.

Pühapäeval algusega kell 15 leiab klaassaalis aset sarja uue aasta esimene kontsert «Loojumatud klaverilood neljale ja kuuele käele», kus esinevad Otsa-kooli õppejõud ning ansamblimängu entusiastid Maie Koldits, Piret Väinmaa ning Jelena Elkind. Kavas on bukett Franz Schuberti, Sergei Rahmaninovi, Alfred Schnittke ning Wilhelm Friedemann Bachi teostest.

«Päikeseloojangu kontserdid» toimuvad Otsa-kooli ja Tallinna Teeninduskooli koostöös Eesti Kultuurkapitali toetusel ning on kuulajaile tasuta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles