Tallinna abitelefon jagab infot tõstukite kohta

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jääpurikate lõhkumine keskhaigla naistekliiniku maja küljest.
Jääpurikate lõhkumine keskhaigla naistekliiniku maja küljest. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Abitelefoni 1345 dispetšeri sõnul pakub tõstuki teenust jääpurikate eemaldamiseks enam kui 20 firmat ja kui abi on vaja, võib julgesti telefoninumbril 1345 helistada.


Möödunud nädalal helistati Tallinna abitelefonile 1345 kokku 1638 korda, millest 355 helistamist olid seotud koristustöödega linnas, vahendas Raepress. 187 helistajat küsis informatsiooni linnatranspordi kohta ja 184 helistajat vajas elektriku abi.

Probleeme tekitasid lumest rasked puuoksad, mis kippusid elektriliinidele vajuma ja kuhu oli kiiresti tõstukit vaja. Tõstukeid vajati ka jääpurikate eemaldamiseks.

Tallinna Abikeskuse dispetšerteenistus tegeleb linnamajanduslike probleemide (elektri, vee ja kanalisatsiooni, küttesüsteemide, heakorra, teede ja tänavate korrashoiu ning kommunaalmajandusega seotud küsimuste) lahendamise vahendamisega Tallinna linnas.

Abitelefoni kaudu saab kutsuda abi ootamatute ja kiiret lahendamist vajavate tehniliste olmeprobleemide korral. Samuti saab Tallinna abitelefoni kaudu anda linnale operatiivset teavet kiiret parandamist vajavatest olukordadest avalikes kohtades.

Tallinna abitelefon 1345 töötab ööpäev läbi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles