Café Amigo külastaja süüdistab turvamehi vägivallas

Kajar Kase
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ööklubi Amigo.
Ööklubi Amigo. Foto: Liis Treimann.

Kolmapäeva öösel ööklubisse Café Amigo peole minna tahtnud mees väidab, et klubi turvamehed väänasid tal käe välja ja panid kolmeks tunniks luku taha, klubi sõnul oli tegemist agressiivse kliendiga.

Varem oma Soome äripartneritega koostööd tähistanud mees tahtis ööklubisse sisenemiseks kasutada partnerite hotellikaarti, kirjutab

SL Õhtuleht

.

Turvamehed viisid mehe keldrisse, kus talt võeti ära rahakott ja telefon ning pandi turvaruumis käeraudadega seina külge kinni, politseid ootama.

Café Amigo pressiesindaja Kadri Lainase sõnul anti pisut pärast keskööd Café Amigo Tammsaare-poolsest kassast häire kui ööklubisse proovis tasuta siseneda purjus mees

«Meeskodanik tuli kassasse koos meie hotelli kliendiga, võttis temalt kassa ees hotelli toakaardi ja väitis, et see kaart kuulub talle,» kirjeldab Lainas, kelle sõnul oli mehel palutud osta pilet.

«Mees hakkas agressiivselt käituma ja püüdis jõuga turvatöötajast möödudes ööklubisse sisse murda,» selgitab Lainas.

Lainas ütleb, et kuna tegu oli agressiivse kodanikuga, otsustati ta viia politsei üleandmisruumi ning teiste klientide turvalisuse tagamiseks kasutada käeraudu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles