Savisaar: keegi ei kavatse Fritzet kohalt kangutada

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sihtasutuse Tallinn 2011 juhatuse liige Mikko Fritze on kogunud pea kohale tuliseid süsi. Väidetavalt pole Tallinna linnavalitsuse sisekontroll rahul raha kasutamisega sihtasutuses.
Sihtasutuse Tallinn 2011 juhatuse liige Mikko Fritze on kogunud pea kohale tuliseid süsi. Väidetavalt pole Tallinna linnavalitsuse sisekontroll rahul raha kasutamisega sihtasutuses. Foto: Raigo Pajula

Tallinna linnapea Edgar Savisaar lükkab ümber väited, justkui kavatseksid linnavõimud SA Tallin 2011 juhi Mikko Fritze kohalt tagandada, teatas

ERR Uudised

.

«Tallinna linnavalitsus ega ka 2011 kultuuripealinn ei ole seda küsimust püstitanud, seda ei ole järgmise istungi plaanis ja keegi ei ole seda pakkunud sinna plaani,» ütles linnapea «Aktuaalsele kaamerale» ning lisas, et ajakirjanikud võiksid tegeleda tõsisemate küsimustega.

Juhtivad Eesti ajalehed on spekuleerinud Mikko Fritze võimaliku lahti kangutamisega Tallinn 2011 juhatusest.

27. jaanuaril peaks SA Tallinn 2011 nõukogu kinnitama sihtasutuse selle aasta eelarve.

Enne järgmisel nädalal toimuvat nõukogu kogunemist tehti otsustajate seas suured muudatused: välja vahetati ettevõtja Cardo Remmel ning asemele pandi kolm Tallinna linnale truud kaasvõitlejat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles