Sõbrad osalevad sõbrafilmis

Raimu Hanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Et esimene filmitud stseen sai nii kähku tehtud, näitab seda, et stsenarist ja režissöör Mart Kivastik (esiplaanil) oli teinud korralikku eeltööd.
Et esimene filmitud stseen sai nii kähku tehtud, näitab seda, et stsenarist ja režissöör Mart Kivastik (esiplaanil) oli teinud korralikku eeltööd. Foto: Sille Annuk

Operaator Jarkko T. Laine (pildil tagaplaanil kaamera taga) jäädvustas laupäeval Ge­­nialistide klubi saalis Tartus filmi «Üks mu sõber» esimesed minutid. Selleks kulus pärast stuudiotehnika paigaldamist vaid pool tundi ettevalmistusi ning seejärel paarkümmend minutit kolme duubli salvestamiseks.


Et esimene filmitud stseen sai nii kähku tehtud, näitab seda, et stsenarist ja režissöör Mart Kivastik (esiplaanil) oli teinud korralikku eeltööd nii filmitiimi ning sealhulgas näitlejate Aleksander Eelmaa ja Rita Raave kui ka massistseeni kutsutud 30 vähem või rohkem tuntud tartlasega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles