Presidendikantselei ostis kaks Peugeot'd

Alo Raun
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peugeot 607
Peugeot 607 Foto: www.peugeot.ee

Kuigi Peugeot' importöör Kommest Auto vaagub hinge ning tolle automargi tulevik näib Eestis praegu tume, ostis presidendikantselei oma töötajatele just kaks toda marki sõidukit.


Presidendikantselei ostis oma töötajate argisõitudeks Peugeot' tippmudeli, luksussedaani 607, mille hind algab 410 000 kroonist ja tipneb 640 000ga, kirjutab SL Õhtuleht.

Riigipea käsundusohvitseride tarbeks hangiti veidi tagasihoidlikum keskklassi auto Peugeot 407 (275 000 - 430 000 krooni).

OÜ Kommest Auto keskustelt DnB Nord Liisingu vahendusel hangitud sõidukid liisiti neljaks aastaks kahe sama marki auto asemele, ütles presidendi pressiesindaja Toomas Sildam.

Peugeot'de ost on lehe hinnangul julge eksperiment, sest praegu ei õnnestu toda marki autole Eestis isegi elementaarset hooldust teha, suuremast remondist rääkimata, sest automargi importija Kommest Auto seisab pankroti lävel ja seetüttu on varuosatarne lünklik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles