IRL taunis valimistel rahvuspingetele mängimist

Veiko Pesur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) peasekretär Margus Tsahkna.
Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) peasekretär Margus Tsahkna. Foto: Peeter Langovits

Isamaa ja Res Publica Liidu peasekretär Margus Tsahkna peab eelmise aasta poliitilise kultuuri häbiplekiks kohalike omavalitsuste valimiste kampaaniat Tallinnas.


Tsahkna sõnul väärivad kohalikud valimised negatiivsena äramärkimist, kuna seal õhutati inimesi rahvuslikule vaenule aga ei räägitud sisulistest teemadest.

Heaks poliitiliseks kultuuriks peab Tsahkna eelarvearutelu riigikogus. Tema kinnitusel olid erakonnad eelarvearutelul kokku leppinud suures eesmärgis - eurole üleminekus, et taastada Eesti majanduskeskkonna usaldusväärsus ning majandus jalule aidata. «Selle üle toimus sisuline arutelu ja eesmärk ka saavutatakse,» ütles Tsahkna.

Postimees.ee uuris parteidelt, mida nemad peavad möödunud aasta kõige paremaks näiteks poliitilisest kultuurist ja mida poliitilisest kultuuritusest. Poliitiline kultuur oli läbiv teema eilsel Postimehe arvamusliidrite lõunal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles