Reformierakond mõistis hukka kartulikampaania

Veiko Pesur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reformierakonna tort
Reformierakonna tort Foto: Elmo Riig / Sakala

Reformierakond peab eelmise aasta Eesti poliitilise kultuuri häbiplekiks Keskerakonna kampaaniat, millega jagati hädasolijaile küttepuid ja talvekartuleid.


«Keskerakonna poliitilist kultuuritust iseloomustas hästi küttepuude-kartulite aktsioon, millega hädasolijad tehti kampaania osaks ning mille reklaamile kulutati kordi enam, kui küttepuudele-kartulitele endile,» teatas erakond.

Samuti ei ole Reformierakonna hinnangul ei kultuurne ega vastutustundlik käitumine ühe parlamendierakonna poolt see, kui inimesi krooni devalveerimise või pensionite vähendamisega alusetult hirmutatakse.

Eelmise aasta rõõmustavamaks näiteks poliitilisest kultuurist hindab Reformierakond valimiste kõrget osalust. «Nii paljude aktiivne osalemine riigi tuleviku kujundamisel näitas, et vaatamata keerulistele aegadele ei ole inimesed oma riigist kaugenenud.»

Postimees.ee uuris parteidelt, mida nemad peavad möödunud aasta kõige paremaks näiteks poliitilisest kultuurist ja mida poliitilisest kultuuritusest. Poliitiline kultuur oli läbiv teema eilsel Postimehe arvamusliidrite lõunal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles