Raskes liiklusõnnetuses hukkus kolm inimest

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna mõni minut enne kella 17 juhtus traagiline liiklusõnnetus Harjumaal Kernu vallas Ääsmäe-Haapsalu maanteel. Kahe sõiduki kokkupõrkes hukkus esialgse info kohaselt kolm inimest ja koer.


Esialgse info kohaselt põrkasid kaubik Renault Traffic ja sõiduauto Mazda 626 kokku, kui viimane oli vastassuuna vööndis sooritamas möödasõitu. Sõiduk kaotas aga juhitavuse ning põrkas küljega kokku Tallinna suunas otse liikunud kaubikuga, teatas politsei- ja piirivalveameti (PPA) põhja prefektuuri pressiesindaja Harrys Puusepp

Liiklusõnnetuses hukkusid kõik Mazdas olnud inimesed 57-aastane Ljudmilla, 51-aastane Irina ning 24-aastane Harri. Esialgse info kohaselt oli viimane ka sõiduauto juht. Liiklusõnnetuses hukkus ka autos olnud koer.

Õnnetuspaigas olid teeolud talviselt libedad.

Kaubiku juht ega kaasreisija liiklusõnnetuses viga ei saanud. Liiklusõnnetuse tõttu oli maanteelõigul ka üks sõidurada suletud, mis häiris liiklust, mida reguleeris politseipatrull. Praeguseks on tavapärane liikluskorraldus taastatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles