Koolibuss jäi lumme kinni

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koolibuss.
Koolibuss. Foto: Toomas Huik.

Tallinna autobussikoondise (TAK) üks koolibuss jäi hommikul Randvere teel lumme kinni ning lapsed pidid liinibussidega kooli sõitma.


TAKi avalike suhete juhi Sirje Rohti sõnul oli Randvere tee lõpus koolibussi tagasipööramise koht lumest puhastamata. Lisaks lumele oli sinna jäetud ka kaks sõiduautot, mis liiklust takistasid.

«Oleme ka varem juhtinud Viimsi vallavalitsuse tähelepanu sellele, et Randvere tee lõpp tuleb lumest vaba hoida, muidu jäävad bussid lumme kinni,» ütles Roht. «Nüüd juhtuski nii.»

Bussijuhtide hinnangul on sõitmine praegu raskendatud kõikidel liinidel. Ilmastiku ja teeolude tõttu liiguvad bussid nii, kuidas saavad.

«Sõidugraafikutest ei ole mõtet rääkidagi,» ütles Roht. «Bussijuhtide sõnul on liiklusummikud meeletud ning piisab vaid mõnest pisiavariist, kui kogu tänav on kinni.»

Ta lisas, et TAKi telefonid on helistamisest punased, kuid nõrdinud linlasi ei ole kahjuks võimalik millegagi aidata. Tuleb lihtsalt aega varuda ja kannatlik olla.

«Tüüpiline helistaja ei oska näha ilmaolude seost liiklusega ning pahandab, et mis see ummik siia puutub, buss peab graafikus olema,» tõdes Roht.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles