Info rikkis alajaamade kohta on nähtav veebikaardilt

Veiko Pesur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Energia rikkekaart.
Eesti Energia rikkekaart. Foto: Eesti Energia

Elektrikatkestuste hetkeseisu saab jälgida kaardilt Eesti Energia veebilehel, kus on näha tööst väljasolevad alajaamad, elektrita tarbijate arv ning rikke põhjuse selgumisel ka selle kõrvaldamisele prognoositud aeg.


Kaardi leiab

Eesti Energia

veebilehelt rubriigist «Koduklient» ja alajaotusest «Rikked».

Lisaks on kaardi juures toodud tabel ülevaatega plaanilistest ja rikkelistest elektrikatkestustest maakonniti. Info kaardil ja tabelis uueneb mõne minutiga ning andmed võivad seetõttu veidi erineda tegelikust hetkeolukorrast.

Elektrikatkestuste kohta saab lisaks veebikaardile teavet ka ööpäev läbi rikketelefonilt 1343, mille automaatvastaja jagab infot helistaja asukohas registreeritud ulatuslikumatest riketest.

Kaardiinfo on võimalik kuvada ka kolmandate osapoolte veebilehtedel.

Kella 12.28 seisuga oli üle Eesti elektrita 1483 majapidamist, neist 200 puhul on tegemist rikkelise katkestusega, ülejäänud on plaanilised. Hiiumaal on praegu tööst väljas 14 alajaama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles