Tallinn pakub veebruaris välja 400 uut sotsiaalset töökohta

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullu kevadel kogunesid autobussikoondisse sajad sotsiaalsetest töökohtadest huvitatud inimesed.
Mullu kevadel kogunesid autobussikoondisse sajad sotsiaalsetest töökohtadest huvitatud inimesed. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Tallinna linn pakub sel aastal kõikvõimalikes valdkondades rakendust umbes 2500 töötule, neist 1500 saavad tööd sotsiaalsetel töökohtadel.


«Igakuiselt tekib töötuid juurde ja sellest tulenevalt jätkab Tallinna linn ka 2010. aastal nii sotsiaalsete töökohtade loomist, ettevõtete toetamist uute töökohtade loomisel kui töötute rakendamist heakorratöödel,

»

lausus Tallinna ettevõtlusameti juhataja Kairi Teniste.

Ta lisas, et kui praegu mõeldakse sotsiaalsete töökohtade all reisisaatjaid ning trammi ja trolli koristajaid, siis sellest aastast muutub sotsiaalsete töökohtade valik tunduvalt laiemaks ning töötud saavad rohkem tööd heakorratöödel, pargivahtidena, kalmistuvahtidena, abitöölistena ning bussiootepaviljonide koristajatena. Samuti pakutakse töötutele tööd sotsiaalhoolekande valdkonnas hooldustöötajate assistentidena.

«Kuna inimeste huvi töökohtade vastu on väga suur ning uut infot on väga palju, korraldame 16. veebruaril kell 12 lauluväljaku ruumides samasuguse tööbörsi-ürituse kui oli möödunud aastal trammipargis ning autobussikoondises. Ilmselt on sellel tööbörsil juba ka esimesed 400 sotsiaalset töökohta pakkumisel,» ütles Teniste.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles