Kodumaine mood kolib kaubanduskeskustesse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Modellid esitlesid kolmapäeval Tallinnas Stockmanni kaubamajas kümmekonna kodumaise moedisaineri tiražeeritud kollektsioone.
Modellid esitlesid kolmapäeval Tallinnas Stockmanni kaubamajas kümmekonna kodumaise moedisaineri tiražeeritud kollektsioone. Foto: Liis Treimann

Järgneva kuu aja jooksul võivad kõik kodumaise moekunsti fännid seada sammud Tallinna Stockmanni kaubamajja, kus kõrvuti ilmakuulsate kaubamärkidega on müügil ka selliste disainerite nagu Reet Ausi, Liina Viira, Lilli Jahilo, Xenia Joosti, Katrin Kuldma, Ülle Suurhans-Pohjanheimo ja kaubamärkide Tallinn Dolls ja MAKI rõivad.


Tegemist on esimese suurima kohalike disainerite väljapanekuga, mis toimub kaubanduspinnal, ning soetada saab klassikalisi, noorte, etnostiilis ja luksuslikke riideid. Suurhans-Pohjanheimo ja Kuldma tõid disainertoodangu eelistena välja kvaliteetsed kangad ja ainulaadsed tegumoed, mida kauplustest ei leia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles