Võrumaal maha põlenud saekaatrit kustutati veel päev läbi

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päästjate veekraanid ja voolikud.
Päästjate veekraanid ja voolikud. Foto: Toomas Huik

Võrumaal Kobela alevikus täna öösel maha põlenud saekaatri järelkustustus on kestnud terve päeva ning seni ei ole leitud hoone valvurit, kes võis jääda leekidesse.

Pärast südaööd avastatud tulekahju Kobela aleviku ääres oli nii võimas, et põlenguala suitses veel päevalgi ja päästeteenistuse hinnangul jätkub tööd veel kauaks. Endisest karjalaudast saekaatriks kohandatud hoone süttimise põhjused pole praeguseks teada, kuid eile siin tööd ei tehtud, vahendas ERR Uudised «Aktuaalset kaamerat».

«Päästemeeskondade kohale jõudes oli pool hoone katusest juba sisse langenud, hoones oli päris suur tuli ja kuumus, kuna seal oli palju kuiva materjali ja hoone ise oli väga kuiv,» rääkis Valgamaa vanemoperatiivkorrapidaja Gehrt Kompus.

Pinget tõstis esialgne teave, et hoones võib olla kaks inimest, kuid hommikul selgus, et üks meestest, kes arvati saekaatris olevat, seal siiski polnud, ning on elus ja terve.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles